Broodjes en Burgers

 

 Regular Burgers

  • Boston 100gr (sla, uienringen, augurk) - 3,50
  • Honolulu 100gr (sla, uienringen, ananas, tomaat) - 4,00
  • Miami 100gr (sla, uienringen, cheddar, augurk) - 4,00
  • Detroit 100gr (sla, uienringen, augurk, champignon) - 4,00
  • Denver 100gr (sla, uienringen,cheddar, tomaat) - 4,00
  • Dallas 100gr (sla, uienringen, cheddar, augurk, champignon, gebakken ei) - 4,50
  • Nashville 100gr (sla, uienringen, cheddar, augurk, bacon, champignon) - 4,50
  • New Orleans 100gr (sla, uienringen, cheddar, augurk, gebakken ei) - 4,50
  • Las Vegas 100gr (sla, uienringen, cheddar, bacon, tomaat, champignon) - 4,50
  • Seattle 100gr (sla, uienringen, bacon, ananas, tomaat, cheddar, champignon) - 4,75

 Dubbelbun Burgers

  • Kansas 2x100gr (sla, uienringen, cheddar, tomaat, champignon, gebakken ei) - 7,75
  • Arizona 2x100gr (sla, uienringen, cheddar, tomaat, champignon, ananas, bacon, gebakken ei) - 8,00

 Giant Burgers

  • Frankburger 175gr (gebakken ui, champignon, paprika, cheddar,bacon, gebakken ei) - 9,00
  • New York 175gr (sla, uienringen, tomaat, augurk) - 5,50
  • Los Angeles 175gr (sla, uienringen, tomaat, augurk, cheddar) - 6,00
  • Houston 175gr  (sla, uienringen, tomaat, augurk, cheddar, bacon, champignon) -7,00
  • Phoenix 175gr  (sla, uienringen, tomaat, augurk, cheddar, bacon, champignon, ananas) - 7,50

 Overige Burgers

  • Hamburger speciaal met rauwkost 100gr - 3,20
  • Kipburger 150gr (met rauwkost en saus naar keuze) - 4,50

Stokbroodjes (wit of bruin)

  • Warm Vlees (rollade) met ui, champignon en pindasaus - 6,50
  • Kaas - 3,75
  • Ham - 4,00
  • Ham en Kaas - 4,25
  • Filet Americain - 4,50
  • Gezond - 5,00
  • Kipkerrie - 4,50
  • Beenham met honing-mosterdsaus - 5,00
  • Hawaii (ham, kaas, ananas warm) - 4,75
  • Langweertje (Mexicano, bacon, kaas en Smokey Hot Cocktailsaus) - 5,00

 

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 12:00 - 19:30

Woensdag: 12:00 - 19:30

Donderdag: 12:00 - 19:30

Vrijdag: 12:00 - 21:00

Zaterdag: 12:00 - 21:00

Zondag: 12:00 - 19:30

Social media